Actualitat

12/12/20

LA MOSTRA SOLIDARIA DEL COVID

Ha estat una mostra voluntariosa, esvaïda, freda i esperançada. Per fi s’ha pogut fer l’homenatge a en David Moragues i hem pogut gaudir junts del vídeo que mostra el conjunt de la seva obra. També hem recordat a l’Anna Huguet que també ens ha deixat fa poc.

 

Com diría l’avi de’n David:

 “Ara adéu, però no adéu

el millor de tu resta en mi”26/11/20

TORNA LA MOSTRA SOLIDARIA

Malgrat les limitacions que impososa aquest hivern extrany, els nostres festers ens proposen una nova Mostra Sol.lidaria i ens recorden que Nadal és compartir.
22/10/20

INCIDENCIA DE LA COVID-19 AL FARRÓ I PUTXET

La corba va pujant i ens convé molt extremar les mesures de prevenció i la prudència.

 

Tanmateix les dades de l’Agencia de Salut pública que avui publica BETEVÉ ens diuen que el barri del Putxet i el Farró presenta una incidència una mica més baixa que la dels barris veïns. 

 

Al Putxet-Farró el nombre de casos per 100.000 habitants seria de 265, mentre que a Gracia és de 380 i a La Bonanova de 351.

 

Xifres que estant totes molt lluny dels 50 casos per 100.000 habitants que hauríem de tenir per fugir del risc alt.

 

Així que ànims, seny i no abaixem la guàrdia!

 


12/10/20

RECULL DOCUMENTAL DE LA FESTA MAJOR QUE NO VA PODER SER


Previsualitza

Hi trobareu un interessantissim pregó de la Festa Major del 2019 a càrreg de dues grans dones del Farró, la Roser Busquets i la Montse Pla.

Previsualitza


13/9/20


HOMENATGE A DAVID MORAGAS

 

El passat dissabte 12 de setembre a la tarda hauria d’haver estat homenatge a en David Moragas. No ha pogut ser. Queda pendent com tantes altres coses, però ja el farem. I més sonat encara. 


Mentrestant aquí teniu el vídeo que el seu fill Pere havia preparat per l’ocasió. Recull moltes de les seves obres i també el seu magnífic esperit. 


La seva casa la Passatge Sant Felip


26/6/20

EL TEATRE LA GLEVA OBRA DE NOU

El teatre La Gleva, el teatre del Farró, ha estat el primer teatre de Barcelona a reprendre l'activitat. Un gest valent que l'Albert de la Torre  i el seu equip han assumit amb una gran responsabilitat vers la cura de tots. Mascaretes per entrat i sortir de manera escalonada, aforament molt limitat, disposició en tauletes, mail de contacte dels assistents per qüestions de traçabilitat..

 

Complerts tots els protocols, els llums s'apaguen i ho oblidareu tot ràpidament perquè l'espectacle us arrossegarà cap a un devessall de rialles i emocions.

 

A Black & Blue Ricardo Cornelius i Cristi Garbo son uns grans músics que juguen a fer de pallassos en un món on el music hall es barreja amb el cabaret més atrevit.

 

Es un recital on cada cançó està escollida per mostrar una faceta diferent de la immensa expressivitat d'aquesta parella  que es permet passar de la tendresa a lo grotesc sense perdre el glamour, sense traspassar mai aquesta subtil frontera que els podria portar a l'astracanada.

 

No us ho perdeu!

 
Cap comentari:

Publica un comentari