Itineraris


                                                              Segueixo passejant, i ara sé on vaig.
                                                                                          Gabriel Ferrater

Aquesta secció és un projecte conjunt de Pep Arisa i Araceli Vilarrasa. Ens proposem anar transformant allò que hem anat  sabent sobre el barri en amables passejades pel Farró.

 

Us poden servir per entretenir un diumenge al matí anant a descobrir els secrets que amaga cada casa, cada carrer, per organitzar jocs de pistes amb els nens o bé per convertir-vos en guies i acompanyar a amics i coneguts en la descoberta del vostre barri.

 

Sovint utilitzarem informacions i coneixements que ja han estat publicats a altres posts, o a articles de Coses del Farró. Així teixirem una xarxa de coneixement  que s’anirà fent cada vegada més tupida.  Perquè, ja coneixeu el nostre lema: “només s’estima allò que es coneix”.

 

Pep Arisa i Araceli VilarrasaEL PASSATGE DE SANT FELIP per Pep Arisa

Una passejada on podreu descobrir i admirar, casa per casa, algunes mostres del singular patrimoni arquitectònic i veïnal del nostre barri, així com la vegetació d’aquest petit pulmó verd.

Entrareu per la porta del carrer Saragossa i recorrereu tot el passatge fins a sortir per la porta del carrer La Gleva. Distancia  0,1 Km.. Durada: 45 minuts
Cap comentari:

Publica un comentari