Questionari farronenc

Podeu participar en aquest projecte de diferents maneres.


2. Responent el Qüestionari Farronenc.

Cada persona entrevistada anirà responent aquest petit qüestionari. Tots els que vulgueu podeu respondre'l i enviar-me les respostes. Ho podeu fer com a comentari a algun post. Quan tingui 100 respostes les elaboraré i us explicaré els resultats.

QÜESTIONARI FARRONENC


1.    De quin color és el Farró?
2.    Quin és el millor adjectiu per definir-lo?
3.    Quin és el teu racó predilecte del barri?
4.    Formula un desig de futur pel Farró


Persones que ja han respost el qüestionari ferronenc

1. L'Andrea de l'Espiga del Farró

16 de gener

1.De quin color és el Farró? Verde, como la esperanza

2.Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Familiar

3. Quin és el teu racó predilecte del barri? El passatge  Sant Felip
4. Formula un desig de futur pel Farró . Mi deseo es que se mantenga unido como hasta ahora.

2. Ester Rodríguez

1.De quin color és el Farró Per mi el Farró és blau. Blau del cel clar com el   d'avui

2.  Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Familiar, cassolà, un poble

3.  Quin és el teu racó predilecte del barri? El racó que més m'agrada és el Passatge Sant Felip, tot i que el meu espai   és la placeta Mañé i Flaquer, el centre del poble.
4.  Formula un desig de futur pel Farró Què el barri no perdí l'essencia. 

3. Pep Arisa


1. De quin color és el Farró? Beix. El color de les façanes de moltes de les seves cases.

2. Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Tranquil (sobretot els diumenges de bon matí...)

3. Quin és el teu racó predilecte del barri? No en sabria dir només un. Però si no hi ha cap més remei, per aquest ordre:
a) Els passatges de Sant Felip i de Mulet, testimonis –encara vius- del que degué ser, antigament, el barri: torres amb jardí davant i, sobretot, al darrera. Uns tranquis llocs per a passar-hi, tranquil•lament, tot badant.
b) Les “placetes”, de Mañé i Flaquer, de Sant Joaquin i de la Torre. Veritables espais de trobada per als actes i festes veïnals.
c) Les tabernes que, encara, sobreviuen: Ca la Pepeta, la Bodega Pàdua (quina llàstima que Can Benet i “la Piragua” ja no existeixen. Sort que algun nou bar-cafeteria, com el “Liadissimo”, permeten també, com si d’un cafè de poble es tractés, les trobades i converses).

4. Formula un desig de futur pel Farró. Que, entre tots i totes, sapiguem conservar i –fins i tot- incrementar el sentiment de que formem part, com si d’un petit nucli rural es tractés, d’una mateixa comunitat.

4.Clelia Colombo
1. De quin color és el Farró? El Farró és de color teula.

2. Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Familiar, és un barri en el que tothom es coneix, és un petit poblet dins de la gran ciutat de Barcelona.

3. Quin és el teu racó predilecte del barri? La placeta de Sant Joaquim.

4. Formula un desig de futur pel Farró. Que segueixi mantenint l'ambient amigable i familiar que el caracteritza.

5.Balter Gallart

13 de febrer 2014

1.De quin color és el Farró?   Blau    

2.  Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Petit

3.   Quin és el teu racó predilecte del barri?  Els passatges tancats
4.     Formula un desig de futur pel Farró. Que millori molt la neteja en tots els seus aspectes.
6.Alba Colombo
1. De quin color és el Farró? El color que jo li dono al Farró és el blau, del lliri blau. Aquesta en el llenguatge de les flors, segons “El lenguaje de las flores de Kate Greenaway” significa confiança. Tots podem entendre que remeti a confiança el barri però també m’agrada la idea del Lliri ja que el seu nom be de Iris, en honor a la deessa grega del valor. El barri com la flor, cultiva el seu valor en un entorn de confiança tant a ple sol com a l’ombra, admet qualsevol tipus de terreny però s’adapta millor als llocs rocosos. Per tot això per mi el color del Farró es el blau, el blau lliri.

2. Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Atractiu. El meu adjectiu no es centra tant en l’aspecte físic que te el barri sinó en l’atractivitat que t’envolta quan el vas coneixent poc a poc. Per les persones que et comencen a saludar pel carrer, per la proximitat social que cultiva i sobretot per la construcció d’un microcosmos enmig de grans fronteres de circulació.

3. Quin és el teu racó predilecte del barri? Encara que no ho diria ningú, el meu racó del barri és el tros de carrer Pàdua entre Saragossa i General Mitre. Un tros de carrer malgirbat, que mai a quedat clar de quina part del barri és; de la part de Pàdua serena i amable o ja forma part de la ronda de circulació. A mi m’agrada ja que sempre que hi passo estàs sòl, a les seves aceres estretes i grises, tens temps de pensar en tu, en allò que en aquell moment t’és important, no hi ha massa res que et distregui. Són els minuts íntims d’un tros de carrer malgirbat que no et distreu en rés sinó només en els teus pensaments.

4. Formula un desig de futur pel Farró Que segueixi essent el Farró, essent confiança, valor i amabilitat, i que en alguns trossos encara que siguin malgirbats siguin útils per algú. Que no perdi la seva identitat, però adaptant-se a la modernitat sense excloure a ningú, sinó seguint fent Farró. 

7.Enric Isern  de l'Atelier 21-3-2014

1.De quin color és el Farró? Blau
2.Quin és el millor adjectiu per definir-lo? Creativitat
3. Quin és el teu racó predilecte del barri? L’espiga del farró i la terrassa del chino
4. Formula un desig de futur pel Farró. Que mai canviï

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada